O NAS

Vodstvo: Sebastian Lipovšek, mag.posl.ved

 

Ima dolgoletne izkušnje na področju financ, računovodstva in kontrolinga. Svojo poslovno kariero je začel v finančnih oddelkih podjetij različnih dejavnosti, tako v trgovskih, storitvenih kot proizvodnih, in nadaljeval na področju kontrolinga. Praktična znanja je nadgradil tudi s teorijo ob študiju na Ekonomsko poslovni fakulteti Maribor. V letu 2012 je na FKPV Celje končal magistrski študij, svoje znanje na področju kontrolinga pa stalno izpopolnjuje; leta 2011 je zaključil usposabljanje v CA - Controller Akademie Gauting/München in pridobil diplomo. Je član mednarodnega združenja kontrolerjev ICV - International Controller Verein.

 

 

 

 

Naša filozofija

 

Strateški partner:

Smo vaš zunanji oddelek kontrolinga. Naša delovna strategija je na vrhunski ravni. Vsakemu projektu se posvetimo z vso resnostjo. Poslušamo želje partnerjev in poizkušamo poiskati pravo rešitev. Osnova za uspešen projekt je timsko delo.

 

Zaupanja vreden izvajalec:

Izboljšave, reorganizacija, postavitev na novo.Naše delo pomeni za naše partnerji velike koristi. »Odprta knjiga« ni samo izjava, je naš proces. Partner ima kadarkoli možnost vpogleda v proces dela pri njegovem projektu.

 

Naše delo:

Partnerji ste del našega vsakdana.Ni pomembno, ali je vaše podjetje zasebno ali javno. Vedno obstajajo odločitve o tveganju, obvladovanju stroškov, nadzoru kakovosti in skladnosti končnega proizvoda. Pri tem vam pomagamo z uvedbo kontrolinga v vaše podjetje oziroma vam kontroling vodimo mi.

 

 

"Leta predanosti kontrolingu in uspešnosti v dokončanje projektov so uspešno postala naš okvir dela. Ta bazen izkušenj je na razpolago vsem našim strankam. Sami smo se razvili v podjetje zaupanja vrednih svetovalcev, ustvarjalcev rešitev. Integriteta, znanje in pozitivna energija ustvarjajo domiselne in kakovostne rezultate, ki našim strankam dajejo dodano vrednost. "

 

 

 

 

 

IKMA-Izobraževanje, drugo izobraževanje in usposabljanje, Sebastian Lipovšek s.p.

Polje, cesta V 7, 1260 Ljubljana-Polje

telefon.: 051 262 695;  faks: 01 330 10 66

e.pošta: info@ikma-storitve.si;   ikmakontroling@gmail.com

Spremljajte nas:

  • Facebook Social Icon

© 2016-2021 by Sebastian Lipovšek s.p.. Proudly created with Wix.com